Климатици Перник и София
Цена : 7 лв. Варна Фирма
23.02.2017 5 300 прегледиУчилище по дизайн – Едно към Едно във Варна предлага Професионално Компютърно Обучение по най-добре платените дизайнерски професии в света и в България. Курсовете ни са разделени в три категории, за пълно обучение по професионален профил, за съкратено, ускорено обучение и за подбрани образователни модули от професията.
Всеки желаещ може да открие полезното обучение за себе си, да отговаря не само на неговите лични амбиции за усъвършенстване, но и на цената, която е избрал да заплати. Гъвкави в предлагането на ползотворни и напълно изгодни варианти, безкомпромисни в качеството на предлагане на обучението, Едно към Едно – ИМЕТО ГОВОРИ изпълнява своите предначертани цели и извежда в икономиката готови специалисти, които намират своя професионален шанс и пазарна ниша, за да докажат творческите си способности и професионални качества.
Едно към Едно навлиза в своята юбилейна, десета година от основаването си като учебен център, със завишен критерий за предлагания интелектуален продукт, с ясна отговорност за практическото приложение на обучението и гарантиран дивидент от инвестицията, която всеки влага в своето усъвършенстване и развитие.
В Училище по дизайн ще ви научим ка да доведете своя проект до завършен продукт. Със софтуерите за това, комплектувани от най-известните производители, лесно и успешно вие изграждате и предлагате своя ДИЗАЙН. Графичен дизайн, Интериорен дизайн, WEB дизайн, Продуктов дизайн и Брандинг. Обвързаните с тези професии компютърни софтуерни модули: 3dsMax, REVIT, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Audition, Autodesk AutoCAD, CorelDRAW, Graphisoft ArchiCAD, MAXON Cinema4D, MSO Word, MSO Excel, MSO Access, MSO PowerPoint, MSO Outlook.
Само практика в учебни часове за специалисти, в малки групи, по образователните системи в Европа и Америка. Придобийте сигурността на знанията и лекотата на уменията! Осъществете идеите си и ги продайте изгодно. Възползвайте се от предимствата на курсовете в малки групи на Едно към Едно! -6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане. Вместо 740, 618.
Усъвършенстване и развитие в Едно към Едно!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+35952 580535
+359877 717237
+359878 641587
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
www.eood1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
КурсовеГрупи, УчилищеПоДизайн, КомпютърниКурсове 

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.