Климатици Перник и София
Цена : 782 лв. Варна Фирма
03.02.2014 5 470 прегледиWhite City Resort 5*, Лято 2014 в Алания (Анталия), чартърен полет от Варна


Цена от 782 лева


Ден 1
Програмата започва със среща на летище Варна и изпращане от представител за дневен полет до Анталия. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания ат Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.
Ден 2 до 7
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.
На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията \\\"Демре-Мира-Кекова\\\". Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю /виж екскурзии/.

Ден 8
Около обяд /до 12.00ч/ предстои освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до Варна. Завръщане в България.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ Варна - Анталия - Варна.
Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
Трансфер: летище-хотел-летище.
7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
Медицинска застраховка за целия период на пътуването.
ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
Летищни такси - 79 евро на възрастен/дете.
Горивна такса.

За повече информация:
Караджъ Турс - офис Варна
бул. Мария Луиза 46
тел: 052/618050
0879/548321

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.