Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. Варна Фирма
05.03.2014 5 370 прегледиАдвокатска Кантора \"КОРЕКТ\"-\"КУПУВАМЕ\" ТЪРГОВСКИ И АКЦИОНЕРНИ ДРУЖЕСТВА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ,ФИНАНСОВИ И ЮРИДИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!!!

Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включително такива по ДДС и ЗКПО, ако сте получили заповед за ревизия, ревизионен доклад или ревизионен акт, ако имате други задължения към държавата, общините или доставчици и други контрагенти, непременно се свържете с нас.

След консултация с нас по конкретния правен казус,ще ви гарантираме бързо изкупуване на фирмата от наши сътрудници и партньори,процедурата по прехвърляне на фирмата отнема един час.ОСВОБОЖДАВАМЕ ВИ ОТ ФИНАНСОВА,ЮРИДИЧЕСКА И СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ.

ЦЕНИТЕ ЗА УСЛУГИТЕ НИ СА ПО ДОГОВАРЯНЕ.

Офертата е валидна за фирми от всички бизнес сектори и региони на страната.

Всички правни действия, които предприемаме с цел намаляване или пълно освобождаване от задължения, са напълно легални и в съответствие с действащата нормативна уредба.

ЗА КОНТАКТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА-на тел.0897558320 0885017754
ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ НА САЙТА НИ-http://kupuvamebusiness.blogspot.com/

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.