Климатици Перник и София
Цена : 127,000 лв. Ямбол Частно лице
08.07.2019 5 16 прегледиВойника е на 25 млн. От Ямбол и 45 млн. От Бургас. Имаме езера, планина Бакаджика. Един час от Турция и един час и половина от Гърция.
Мирна зона в средата на красив пейзаж
Основната къща има PVC дограма и щори и дебела метална врата с 3 ключалки. Разполага с две спални, на горния етаж имаме две спални с вградени гардероби, душ / тоалетна, всекидневна и кухненски бокс / трапезария с отворено пространство с една тераса от източната страна и още една от западната страна. Те имат дървени тавани, а кухнята е с PVC таван. На долния етаж има самостоятелна кухня, има една спалня, всекидневна / трапезария, оборудвана кухня, коридор с вграден гардероб, подземно стълбище, душ / тоалетна и коридор / мокро помещение с монтирани шкафове, пералня и сушилня. входът е 4кв.м и разполага с гардероб.
Има реновирана плевня, която разполага с две спални със самостоятелни бани и гараж с площ от 20 кв.м.
Навес за дърва и две вътрешни паркоместа и градина за кучетата.
Нашата градина е пълна с овощни дървета, плодове, лозя, розова градина, зеленчукови и тревни площи. И кладенец с помпа.
Градината е 1530кв.м, плевнята е 54 квм, а къщата е с 9 м. 11 м., Но стената е много дебела, така че мисля, че вътрешността трябва да е около 160 квм. има кладенец и два вътрешни двора, единият в задната част на къщата и един между къщата и обора.

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.