Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. Варна Фирма
21.06.2016 5 207 прегледиГАЗКО е един от лидерите на пазара за доставка на бутилирана газ в България. Дългогодишният ни опит, квалифициран персонал, специализирана база данни и гъвкава политика на компанията в продажба на пропан- бутан газ, ни позволяват да работим успешно с много предприятия, жилищни сгради, както и да обслужваме потреблението на домакинствата.
ГАЗКО разполага с екипи в 10 от големите областни градове в България, което позволява да обслужва повече от 50% от пазара в страната.
Ние извършваме дейността си, като стриктно спазваме всички нормативни и законови актове регламентиращи дейността в областта на доставките на газ, като по този начин гарантираме качеството и безопасността на доставените бутилки и оборудване.
Предлагаме адекватна и професионална техническа поддръжка на всички газови инсталации и оборудване, а доставката на газ извършваме в удобно за клиента място и време.
Качеството на газа, доставян от нас отговаря на всички изисквания и технически спецификации. В дългосрочното сътрудничество с ГАЗКО печелите един стабилен, надежден и отговорен партньор!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.