Климатици Перник и София
Цена : 10 лв. Варна Фирма
25.04.2018 5 107 прегледиРекламна кампания с Addwords е печеливша реклама за фирмата. Тя ни поставя на правилното място на пазара сред нашите конкуренти, обърнати точно към нашия таргет. Дава ни аналитични данни. Кампанията се изготвя и лесно и бързо, но за да стане точно трябват няколко възлови умения. Как да открием ключовите думи с помощта на нашите софтуерни приложения? Как да подготвим текста? Обработката на снимковия материал е онова, което кара публиката да ни обърне внимание, да признае авторитета ни и да ни засвидетелства доверие. Как да подготвим материалите и да направим публикацията?
Всичко в един сбит курс от 12 учебни часа на ниска цена, които можете да вземете за един ден, или ако това Ви изморява – за два.
Едно към Едно е запазена марка за Обучение и Образование. Професионални компютърни курсове за специалисти +design1x1.com, фриланс подготовка, малък и среден самостоятелен бизнес, кандидатстуденти, преквалификация, квалификация, фирмена подготовка.
Кариера и образование. Индивидуален подход, сигурен резултат!
Обадете се сега:
Варна, А. С. Пушкин 5
+359877 71 72 37
skype: eood1x1
eood1x1@gmail.com
http://www.design1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно ЕООД
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
ПрактическиКурс, КомпютърниКурсове, СофтуерноОбучение

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.