Климатици Перник и София
Цена : 1 лв. Стара Загора Фирма
13.02.2015 5 474 прегледиАко Ви е необходимо ниво на владеене на френски език или просто искате да обогатите чуждоезиковата си култура като се свържете и станете част от една страна, за която е измислена думата „шик”, елате при нас в ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА - Стара Загора и се запишете за курс. Ние Ви предлагаме ефективно обучение за начинаещи и напреднали:
1 ниво (A1) - начинаещи;
2 ниво (А2) - средно напреднали;
3 ниво (B1) - напреднали.


В рамките на 80 учебни часа с вас ще работи квалифициран и опитен преподавател /филолог/ по успешната система на обучение – CAMPUS (одобрена от МОН за специализираните училища с разширено изучаване на езика), разработена от международен екип за преподаване, развиваща четирите ключови умения: за четене, слушане, писане и говорене. В учебния процес се възпроизвеждат реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Всички учебни материали са осигурени от нас / учебник, учебна тетрадка и CD /.
Едно от нашите преимущества е, че Ви обучаваме в МАЛКИ ГРУПИ (3-4 човека).Избирате УДОБЕН ГРАФИК – ...
Едно от нашите преимущества е, че Ви обучаваме в МАЛКИ ГРУПИ (3-4 човека).
Избирате УДОБЕН ГРАФИК – сутрешни, дневни, вечерни и съботно-неделни занятия.
Предлагаме и индивидуално обучение, изцяло съобразено с Вашите потребности, интензитет на обучение и ангажираност.
След положен тест в края на обучението издаваме ЛЕГИТИМНО УДОСТОВЕРЕНИЕ (лицензирано от МОН) с посочено ниво на владеене на езика по Общата европейската езикова рамка.

Достъпни цени и отстъпки за фирми и групи! Възможност за разсрочено плащане на таксата, при това без оскъпяване!
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ И СВОЯТА КВАЛИФИКАЦИЯ!
Един нов език може да промени живота Ви и да отвори нови възможности пред Вас!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: nauka_stz

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.