Климатици Перник и София
Цена : 1 лв. Варна Фирма
02.02.2018 5 117 прегледи10 години перфекционизъм и подход. Едно към Едно във Варна дава Професионално Компютърно Образование по най-добре платените дизайнерски професии в света и в България. Курсовете ни са разпределени в три категории, за пълно обучение по професионален профил, за съкратено, ускорено обучение и за подбрани образователни модули от професията.
Подробни образователни програми по компютърни професии, за квалификация. Съкратени програми за специалисти. Ускорено компютърно обучение за работещи, които желаят да сменят професията си, но нямат пълноценно време и средства инвестиция в момента.
Графичен дизайн, Интериорен дизайн, WEB дизайн (Очаквайте PHP програмиране), Продуктов дизайн и Брандинг. 3dsMax, REVIT, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Autodesk AutoCAD, CorelDRAW, Graphisoft ArchiCAD, MAXON Cinema4D, MSO Word, MSO Excel, MSO Access, MSO PowerPoint, MSO Outlook.
Всеки може да открие полезното обучение за себе си, да отговаря на неговите лични амбиции за усъвършенстване и на цената, която е избрал да заплати. Гъвкави в предлагането, безкомпромисни в качеството на предлагане на обучението, Едно към Едно изпълнява своите цели да извежда в икономиката готови специалисти, които намират своя професионален шанс и пазарна ниша, за да докажат творческите си способности с професионални качества.
Само практика в учебни часове за специалисти, в малки групи, по образователните системи в Европа и Америка по критерии на българските работодатели. Възползвайте се от предимствата на курсовете в малки групи на Едно към Едно! -6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане.
КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО? Свържете по телефон, поща или фейсбук от страница „Контакти“ в сайта.
Кариера чрез образование. Училище по дизайн Едно към Едно!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+35952 949043
+359877 717237
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
http://www.design1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
КурсовеИндивидуалниФирмени, ОбученияУдостоверения, Дизайн

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.