Климатици Перник и София
Цена : 12 лв. Варна Фирма
10.01.2017 5 285 прегледиЕдно към Едно – Името говори във Варна предлага Професионално Обучение по най-добре платените дизайнерски професии. Графичен дизайн, Интериорен дизайн, УЕБ дизайн, Продуктов дизайн и Брандинг.
Професионален курс Autodsek AutoCAD, чертането през погледа на професионалиста – Курс за пълно усвояване на професионални умения за работа с най-точната програма в света. Чертане по световни стандарти в 2D и 3D екструдиране на солиди. Всичко за компютърното чертане. Не искате компромиси в работата си? Станете специалист.
Професионален курс Autodesk 3dsMax, фотореализъм в действие – Специализирана подготовка по постигане на безупречна визуализация за архитектурни проекти и интериорен дизайн. Необходимост от перфектна визия на крайния резултат от един пространствен проект. Това, което продава. Искате да печелите добре и без пазарене за цената. Научете всичко и работете свободно!
Професионален курс Autodesk REVIT Architecture, архитектурата такава, каквато може да е – Перфектна професионална подготовка за практикуване професията на архитекта, който сам изгражда своите проекти на компютър. Специфика на работата с най-продуктивната програма за архитектура. Конкурентност и специални качества. Архитектът има нужда от свобода и самостоятелност. Научете REVIT и придобийте свободата на самостоятелността.
Учебни програми по 30 учебни часа. Професионални сертификати. НОВО в практиката ни, още в началото на годината, предлагаме нова форма за желаещите да се обучават индивидуално – ХИБРИДНО Обучение, което съчетава в себе си двете форми на присъствено и онлайн провеждане на курс, в зависимост от удобството и желанието на курсиста, без разлика в цената. Ефективно!
Станете самостоятелни специалисти! Възползвайте се от предимствата на курсовете в малки групи на Едно към Едно! -6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане.
Усъвършенстване и развитие в Едно към Едно!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+35952 580535
+359877 717237
+359878 641587
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
www.eood1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
КурсовеAutodesk, AutodsekAutoCAD, Autodesk3dsMaxREVIT

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.