Климатици Перник и София
Цена : 1 лв. Стара Загора Фирма
13.02.2015 5 443 прегледиНемският език е западногермански език - близък до нидерландския и английския език. Броят на говорещите немски език, надхвърля 90 милиона души. Този език е официален в Германия и Австрия и е един от основните езици, използвани в страни като Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург и др. Популярността и нуждата от владеенето на немски език става все по-голяма.
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА - Стара Загора Ви предлага отлично езиково обучение по НЕМСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали:
1 ниво (А1);
2 ниво (А2);
3 ниво (B1);
4 ниво (B2-C1).

В рамките на 100 учебни часа за всяко от нивата с Вас ще работят квалифицирани и опитни преподаватели /филолози/ по успешната система на обучение –THEMEN AKTUEL , най-популярната и широко използвана. Акцентът е върху комбинирано развитие на уменията за четене, писане, слушане, диалогична и монологична реч. Писмената реч, освен чрез многобройните писмени упражнения, се развива и чрез създаване на текст по зададен модел. Усвояват се умения за съставяне на лични и делови писма, лични документи и др. При устната реч се обръща особено внимание на свързването на устните изказвания в текст, следва се постепенно увеличаване на обема и сложността на диалога или изложението по дадена тема. Лексиката е въведена тематично, за да се усвои и затвърди в конкретна житейска ситуация. Граматиката е систематизирана в приложение “Граматически преглед”. Всички учебни материали са осигурени от нас / учебник, учебна тетрадка и CD /.
Обученията се водят в МАЛКИ ГРУПИ /5 – 7 човека/, при УДОБЕН ГРАФИК – сутрешни, дневни, вечерни и ...
Обученията се водят в МАЛКИ ГРУПИ /5 – 7 човека/, при УДОБЕН ГРАФИК – сутрешни, дневни, вечерни и съботно-неделни занятия, в съвременна и модерна материална база. Всички учебни материали са осигурени от нас / учебник, учебна тетрадка и CD /.
След положен тест в края на обучението издаваме ЛЕГИТИМНО УДОСТОВЕРЕНИЕ (лицензирано от МОН). Център за образование и наука Максима е одобрен като доставчик за обучение по Оперативна програма ,,Аз мога повече”!
Достъпни цени и отстъпки за фирми и групи! Възможност за разсрочено плащане на таксата, при това без оскъпяване!
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ И СВОЯТА КВАЛИФИКАЦИЯ!
Един нов език или свободното му владеене може да отвори нови възможности пред Вас и да промени живота Ви!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: nauka_stz

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.