Климатици Перник и София
Цена : 1 лв. Стара Загора Фирма
11.11.2014 5 514 прегледиЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА – Стара Загора организира курсове по БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за хора, които се подготвят за кариера в бизнеса и желаят да усъвършенстват своя английски език в бизнес комуникациите си. Обучението по бизнес английски език е структурирано в 3 нива:

Intermediate (B1 - B2);
Upper Intermediate (B2 - C1);
Advanced (C1 - C2).

За да започнете курс трябва да положите входен тест (безплатен) с граматика и лексика от сферата на общия английски език с цел оценяване на реалните знания и определяне на подходящото ниво на обучение за Вас.

Хорариумът за всяко ниво е 100 учебни часа по утвърдени учебни системи на издателства OXFORD и LONGMAN. Предоставят се и допълнителни учебни ресурси и помагала на престижни университети във Великобритания и САЩ. Всички учебни материали са осигурени от нас. В курса се изучава бизнес лексика и кореспонденция, разделени е тематични уроци - маркетинг, търговия, внос-износ, човешки ресурси, кореспонденция, оформяне на оферти и приложения и т.н. По време на обучението курсистите могат да използват примери и от личния си опит, да дават лично мнение, като така максимизират ползата от курса. Обучението е с практическа насоченост и осигурява реални знания и умения, които намират непосредствено приложение в работната среда.

ГРУПИТЕ СА МАЛКИ, отделя се специално внимание към всеки курсист. С възможност за дневен, вечерен или съботно/неделен варианти. Целта на обучението е курсистите да могат да използват свободно и пълноценно езика в работна среда. Курсът е предназначен за курсисти, които се подготвят за кариера в бизнеса, или за тези, които вече работят и искат да повишат нивото си на комуникация на английски език. Уроците са с тематична насоченост, като включва ролеви игри, казуси и дискусии. По време на обучението курсистите използват примери от личния си опит и дават лично мнение като така максимизират ползата от курса.

Курсът завършва с полагане на изпит и ЛЕГИТИМНО УДОСТОВЕРЕНИЕ!

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ И ОТСТЪПКИ за фирми и групи! Възможност за разсрочено плащане на таксата, при това без оскъпяване!

ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ И СВОЯТА КВАЛИФИКАЦИЯ!
Отличното владеене на чужд език може да отвори нови възможности пред Вас и да промени живота Ви!
Проверете нашия график на web address-а ни в раздел: СТАРТИРАЩИ ГРУПИ!

Заповядайте! Очакваме Ви на адрес:
гр. Стара Загора, ул.”Васил Априлов” 3 /Уличката срещу входа на хотел “Верея” до лятно кино “Септември”/
тел. 042/ 23 05 86 ; Мобилен: 0893 55 65 50
Skype: naukastz
E-mail: nauka_stz@abv.bg
Web address: http://center-maxima.com/

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: nauka_stz

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.