Климатици Перник и София
Цена : 1 лв. Стара Загора Фирма
13.02.2015 5 456 прегледиВ съвременния свят на Интернет и високите технологии, един хубав и стилен уеб сайт играе жизненоважна роля в подобряване на бизнеса чрез свързване с нови клиенти по света. Уеб дизайнът и умението да създаваме уеб сайтове е станал важен ресурс и намира приложение в много аспекти от нашия живот, използвайки го за получаване на информация, както и предоставяне на такава.
Нашата роля, от ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА - Стара Загора, е да организираме за Вас обучение по WEB DESIGN и в рамките на 45 учебни часа да Ви запознаем с основите на уеб дизайна и да придобиете специални умения в тази област, да можете да използвате модерни технологии за стабилност, скорост, ефективност и висок рейтинг на Вашите сайтове.
Учебната програма включва:

ТЕМА 1: Навигация. Общи изисквания. Поведението на потребителите. Положението на връзката върху страницата. Локалните връзки. Видовете навигация. Групиране на подобните елементи. Показване на много нива едновременно. Скриване на елементите във второто ниво на менютата. Визуализиране на информацията. Видове навигация. Текстова навигация. Графична навигация. Flash навигация. Навигация с форми. Навигация с фреймове. DHTML – ново поколение текстова навигация.

ТЕМА 2: Празните пространства - правила за овладяване на празните пространства.

ТЕМА 3: Текстовете във WEb. Характеристики на шрифта. Видове шрифтове. Удобство на четене. Изисквания и фактори за удобна четимост. Пробели (бели полета). Подравняване. Текстът като част от web дизайна. Особености при използване на шрифтовете във web. Избор на правилния шрифт. Текстови блокове. Оформяне на абзаците и белите полета. Гъвкавост. Шрифт и графика. Допълнителните ефекти.

ТЕМА 4: Търсене в WEB.

ТЕМА 5: Цветовете в WEB. Предназначение, осветеност, хроматичност. Цветът като етикет. Цветови схеми. Цветово възприятие. Съчетаване на цветове. Tекст и фон.

ТЕМА 6: Графика в WEB. Видове графики – векторна и пикселна. Работа с графични файлове и изображения - GIF, JPЕG, PNG, JPEG.

ТЕМА 7: Банери. Рекламен банер/бутон. Видове рекламни банери - предимства и недостатъци. Банерите от ново поколение - видове. Флаш банери. Банери с HTML, Java, CGI script.

Като център за професионално обучение ние притежаваме висок стандарт на преподаване, съобразено със съвременните постижения в компютърните технологии и осигурено от квалифицирани преподаватели в съвременна учебна база.
Обучението се провежда в МАЛКА ГРУПА /3 - 4 човека/.
Избирате УДОБЕН ГРАФИК – сутрешни, дневни, вечерни и съботно-неделни занятия.
Предлагаме и индивидуално обучение, изцяло съобразено с вашите потребности и предпочитания.
След положен тест в края на обучението издаваме ЛЕГИТИМНО УДОСТОВЕРЕНИЕ (лицензирано от МОН).

Достъпни цени, отстъпки за фирми и групи! Възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване!

ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ И СВОЯТА КВАЛИФИКАЦИЯ!
Изберете нас за Ваш партньор!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: nauka_stz

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.