Климатици Перник и София
Цена : 13 лв. Варна Фирма
07.09.2017 5 221 прегледиПрофесионално Основни похвати и умения в дизайнерската графика. Този курс е за всички, които искат сами да изготвят рекламата си така, че да им носи очаквания приход.
Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори стартира професионален курс Графичен дизайн за усвояване на професионални умения. Множество специалисти в света работят отдадено по изграждане на хуманен графичен дизайн, в полза на положителните обществени процеси, развитието на икономиката, изкуствата, комуникациите. Искате да сте един от тях?
Искате да създавате и реализаирате сам своята печеливша реклама? Тук и Сега!
Как да изготвим визитка, брошура, плакат, каталог? Как да подготвим файловете с предпечат и в печатницата да не ни задават въпроси?
Как да направим УЕБ страницата си така,че всеки да иска да се абонира за нея? Кои са тайните на цветовите комбинации и защо хората четат текстовете ни?
В обучението ще получите специализирани умения по:
• Графично оформление на всички видове печатни материали. Създаване на лого.
• Всички видове предпечатна подготовка. Рекламен печат и сувенири.
• Графика на УЕБ дизайна. Брандиране на автомобили, стокови опаковки, продукти.
• Обработка на фотографии и създаване на фотоизображения. Векторна илюстрация.
Всичко за Графичния дизайн и предпечатната подготовка, брандиране и реклама в един Интензивен курс. Само практика в учебни часове за специалисти, в малки групи, по образователна система с гарантирано усвояване на умения. Индивидуално и Фирмено обучение.
И една екстра: освен професионално портфолио вземате удостоверение на английски с лицензиран превод, без допълнителна такса. И подарък клиентска карта за ползване на нашите курсове с 10% отстъпка вбъдеще.
Усъвършенстване и развитие в Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори!
Записвания:
+35952949043
+359877717237
Варна, А. С. Пушкин 5
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
www.design1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Училище по дизайн Едно към Едно Ltd. – ИМЕТО ГОВОРИ
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO.
КомпютърноОбучение, ГрафиченДизайн, УчилищеПоДизайн


Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.