Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. Варна Фирма
05.02.2018 5 128 прегледиЕдно към Едно – Името говори организира професионални компютърни курсове. По най-добре платените дизайнерски професии в света и в България. Курсовете ни са разпределени в три категории.
Подробни образователни програми по компнютърни професии, за квалификация. Съкратени програми за специалисти. Ускорено компютърно обучение за работещи, които желаят да сменят професията си, но нямат пълноценно време и средства инвестиция в момента.
Графичен дизайн, Интериорен дизайн, Брандинг, Продуктов дизайн и WEB дизайн. 3dsMax, REVIT, Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, AutoCAD, CorelDRAW, ArchiCAD, Cinema4D, MSO Word, MSO Excel, MSO Access, MSO PowerPoint, MSO Outlook.
Всеки може да открие полезното обучение за себе си, да отговаря не само на неговите лични амбиции за усъвършенстване, но и на цената, която е избрал да заплати. Гъвкави в предлагането, безкомпромисни в качеството на предлагане на обучението, Едно към Едно изпълнява своите цели да извежда в икономиката готови специалисти, които намират своя професионален път, за да докажат способности с професионални качества.
Само практика в учебни часове за специалисти, Индивидуално или в малки групи, по образователните системи в Европа и Америка по критерии на българските работодатели. Възползвайте се от предимствата на курсовете в малки групи на Едно към Едно! -6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане. Документация, Удостоверение, Клиентска карта.
Кариера и образование. Училище по дизайн Едно към Едно!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+35952 949043
+359877 717237
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
КурсовеИндивидуални, УдостоверенияФирмени, Дизайн

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.