Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. София Частно лице
03.07.2013 5 392 прегледиНа 25.06.2013г. в Софийски Университет \"Св. Климент Охридски\" се проведе Борса на проекти и идеи, в която взе участие и Фондация Ейнджълс - клон София. Много неправителствени организации и представители на бизнеса се събраха с цел да се улесни търсенето и предлагането на доброволен труд, материали, стоки и услуги между граждански и бизнес организации. Фондация Ейнджълс - клон София също участва като общо бяха осъществени около 36 сделки. За  в бъдеще \"Ангелите\" ще работят заедно с Европейската асамблея на студентите по архитектура - България. В дом за деца с увреден слух „Проф. Д-р Дечо Денев“, където фондацията много пъти е дарявала хранителни продукти и дрешки се направи консултация за интериорно изграждане на библиотечен кът.
Фондацията ще получи помощ и от Българската асоциация за доброволно кръводаряване, която планира да създаде сайт, който да включва информация за различни неправителствени организации. В сайта ще бъде публикувана и презентация на фондацията с цел популяризиране на нейната основна идея - подпомагане на деца и възрастни в неравностойно положение.
Фондацията беше подпомогната и от г-н Боян Бакърджиев от Алфа Финанс Холдинг Груп, който реши да постави списък с вещи и хранителни продукти на вътрешно фирмения сайт на компанията. По този начин всеки служител може да дари нещо на домовете чрез доброволците на Ейнджълс - клон София.
Фондацията благодари на всички, които са готови да подпомогнат нейната дейност и се надява на ползотворна съвместна работа.
Защото заедно можем повече!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.