Климатици Перник и София
Цена : 100 лв. София Фирма
07.03.2015 5 303 прегледиНашата структура макар и съставена от скоро има богат опит в посредничеството и взаимоотношенията между длъжник и кредитор. Ние имаме сътрудници, специалисти икономисти и юристи, с повече от 10 години опит в областта, работили в големи компании в бранша и научили всички тънкости, но най- важното ние открихме слабостите в работния процес и го доосъвършенствахме.

Нашето основно преимущество е, че не работим шаблонно, а за всеки казус намираме най- краткия и верен път до постигане на целтта ни.

Ние сме се специализирали в извънсъдебните споразумения, които в повечето случаи спестяват много време, нерви и не на последно място пари. Вярваме, че понякога е по- добре да стиснеш ръката на другата страна по казуса с нежелание и да продължиш напред, отколкото да инвестираш години време, много негативни емоции и пари, без да имаш каквато и да било гаранция за успех. Това не бива да се приема като отстъпление или крачка назад, а по- скоро засилка за един лъвски скок!

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2018
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.