Климатици Перник и София
Цена : 72 лв. София Фирма
03.02.2014 5 457 прегледиВсички бански от колекцията CottonPouf-bg.com са изцяло ръчно плетени с най-високо качество текстилни прежди. Материалите са хипо-алергични и са чудесен избор за чувствителни деца и възрастни. Съставът им е 100% мерсеризиран памук.
Материята, от която са изработени CottonPouf-bg им придава блясък и колоритност. Шарките на самото плетиво също допринасят за естетичния вид на банския. Специалната система за изплитане на колекцията CottonPouf-bg им придава допълнителна здравина.
Плетените CottonPouf-bg.com бански са изключително елегантни, а оригиналните плетки са плод на многогодишния опит на нашите дизайнери. Не случайно по модните подиуми и в световно известните модни къщи се предлагат множество изкусни модели на бански, бижута и аксесоари изработени от плетива. Предлагаме множество цветове в стандартните размери S,M,L.
За повече модели идеи и информация моля разгледайте сайта ни (цените варират). Освен бижута предлагаме и много други модни аксесоари :
www.cottonpouf-bg.com
Поради ръчната изработка на продукта, молим за 10 дни доставка

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.