Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. Русе Частно лице
10.08.2017 5 231 прегледиВиждали ли сте някога реклама за продуктите на компания Oriflame по телевизия,преса или някъде другаде.Ще отговорите не, нали? И знаете ли защо е така?
Аз знам - компанията Oriflame не дава пари за реклама. Компания Oriflame дава пари за обучение на всички свои консултанти, включително и на ново регистрираните, плаща на своите консултанти с подаръци за включването им в компанията през първите три месеца. Компанията Oriflame предоставя и уникалната възможност да започнете свой собствен бизнес от 0-лата, да имате допълнителни доходи, да изграждате екип и да печелите пари. Вижте само какъв прекрасен комплект от чанти можете да получите ако се присъедините през м. Август! Изгледайте видеото!!!
Открийте своето вдъхновение в регистрационната кампания за каталог Август 2017
И освен това компанията дава отстъпка на всеки присъединил се да пазарува с 20% отстъпка за себе си,за семейството си !
Присъединете се към екипа на Орифлейм сега:
http://bit.ly/присъедини-се-сега
Ако смятате че това не е подходящо за вас,моля споделете с някоя ваша близка,приятелка или позната, която би могла да прояви интерес!
https://www.youtube.com/watch?v=znkv3GylQVI

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.