Климатици Перник и София
Цена : 9 лв. Варна Фирма
11.04.2018 5 123 прегледиБезусловен лидер в професионалното компютърно образование и обучение по Графичен дизайн и Брандинг. Едно към Едно е запазена марка за Обучение и Образование. 10 години Професионални компютърни курсове за специалисти +design1x1.com, кандидатстуденти, преквалификация, квалификация, фирмена подготовка, фриланс подготовка, малък и среден самостоятелен бизнес.
Основата на Графичния дизайн във всички софтуери за създаване на графика. Произвеждане на графични продукти като лого, печатни материали, страниране на издания, предпечатна подготовка за всички типове печат и рязане, щамповане и щанцоване на всички видове материали. Без пропуски, без грешки.
Създаване на БРАНД от дигитален и целеви маркетинг. Слоган, лого, бранд на продукт. Журналистически методи за постигане целите на бранда. Презентиране с изключителна убедителна стойност и гаранции за успех.
Едно към Едно за онова, за което действително става въпрос. Без излишното, без загуби на време и усилия. Ако това не е инвестиция.
Ако искаш да знаеш Едно към Едно, това е да можеш Едно към Едно.
Кариера и образование. Индивидуален подход, с грижа за вас!
Обадете се сега:
Варна, А. С. Пушкин 5
+359877 71 72 37
skype: eood1x1
eood1x1@gmail.com
http://www.design1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно ЕООД
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
ПрактическиКурс, КомпютърниКурсове, СофтуерноОбучение

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.