Климатици Перник и София
Цена : По договаряне лв. София Фирма
24.01.2014 5 559 прегледи
Озеленяване и ландшафтен дизайн, която предлага на своите клиенти специализирано затревяване на градини,затревяване на вили, дворове, частни и обществени зелени площи, затревяване на хотели и хотелски комплекси, ресторанти и кафета, изграждане на тревни площи пред офиси и офис – сгради.
Изграждането на тревни площи се извършва чрез специализирана тревна смеска или чрез полагане на тревен чим. Ние предлагаме достъпни цени за затревяване и високо качество на услугата.

СЕЗОНИ И ВРЕМЕ ЗА ПОСЕВ
Практиката показва, че семената показват добра кълняемост и при ранен /февруари - март- април /, най доврия сезон за засяване на райграс.
и при късен /септември-октомври – ноември / посев. Но тук трябва да отбележем както рисковете, така и предимствата, които съпътстват съответното време на засяване.
При ранното пролетно засяване, порди ниските почвени температури , семената покълват значително по-бавно. В сравнение обаче с условията през следващите месеци, когато е възможно да настъпи засушаване, ранното сеене е с предимство, тъй като влагата в почвата е достатъчна за набъбването и покълването на семената. Рискът в този период е друг: ако настъпи екстремно застудяване през вевруари- март няма опасност . Предимствата и недостатъците при късното есенно засяване са същите. През летните месеци, когато влагата в почвата е крайно недостатъчна рискът е един – от изсъхване.
Изводът е един: при осигурена интензивна поддръжка, респективно поливане, сеенето може да се извъшва през целия период от февруари до октомври. Ако възможностите за поливане са минимални трябва да използвате на първо място тревна смеска от предимно сухоустойчиви видове и да се съобрази времето за сеене.
Ландшафтен архитект с пълно проектантско право- способност. След завършване на Лесотехнически Университет – София, работи в областта на ландшафтния дизайн. От 1991 година проектира и изпълнява редица обекти, сред които преобладават частните градини. Този сайт е предназначен за всички, които желаят да осъществят мечтите си за великолепни градини, английски поляни, японски кътове, перголи, каскади, езера и поточета, алпинеуми и цветни композиции, големи или малки зелени оазиси. За всички, които се стремят да чувстват живото дихание на природата! Идеи, предложения и услуги, свързани с озеленяване, ландшафтен дизайн, благоустройство. Ако не знаете точно каква градина е подходяща за вашия терен, свържете се с нас и ще създадем варианти за вашия вкус. Нашият проект ще ви улесни в търсенията и градината ще бъде максимално такава, каквато желаете да я видите. агр. Сотир Марков - GSM:0888303051 sotir_151@abv.bg

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.