Климатици Перник и София
Цена : 10 лв. Варна Фирма
18.05.2017 5 241 прегледиТози курс е за всички, които искат сами да изготвят рекламата си така, че да им носи очаквания приход. Защо да запиша този курс? Посетихте ли сайта на Едно към Едно, вижте отговорите на този и други въпроси.
AdobeIllustrator освен в правенето на лого, брошури, каталози, списания, корици на книги, дигитални Картини и други, е изключително полезна програма за бърза визуализация на перспектива.
Записвания за интензивен Бърз Курс в групи по програмите: AdobeIllustrator, CorelDraw и Photoshop. Побързайте, местата са ограничени! Две групи от 4 души.
AdobePhotoshop и AdobeIllustrator, двете най-използвани програми както за графичните дизайнери, така и за WEB дизайнерите, хората, които се занимават с реклама, фотографи и много други професии.
Искате да създавате и реализаирате сам своята печеливша реклама? Тук и Сега!
Дойде ред на любимата ни CorelDRAW, която се използва навсякъде в сферата на рекламата, предпечата, графичния и всеки друг дизайн. Корел може всичко!
Искате ли бързи знания и умения в сферата, която ви интересува, работите или искате да работите?
Как да изготвим визитка, брошура, плакат, каталог? Как да подготвим файловете с предпечат и в печатницата да не ни задават въпроси? Как да направим УЕБ страницата си така,че всеки да иска да се абонира за нея? Кои са тайните на цветовите комбинации и защо хората четат текстовете ни?
• Графично оформление на печатни материали. Лого. Предпечатна подготовка. Рекламен печат и сувенири.
• Графика на УЕБ дизайна. Брандиране на автомобили, стокови опаковки, продукти. Обработка на фотографии и на фотоизображения. Векторна илюстрация.
Всичко за Графичния дизайн и предпечатната подготовка, брандиране и реклама в един Интензивен курс. Само практика. Индивидуално и Фирмено обучение.
Усъвършенстване и развитие в Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори!
Справки и записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
+359877 717237
skype: eood1x1
eood1x1@abv.bg
eood1x1@gmail.com
www.1x1eood.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Училище по дизайн Едно към Едно Ltd.
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
ИнтензивноКомпютърноОбучение, ГрафиченДизайн, Училище 

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.