Климатици Перник и София
Цена : 9 лв. Варна Фирма
13.04.2018 5 113 прегледиСамо практиката, систематизирана в учелбни програми така, както това става в световните университети, колежи и училища. Което се залага в европейските програми за развитие на България, в Едно към Едно го изпълняваме от създаването си. Имаме компетенцията, имаме опита, имаме практиката.
Всичко за дизайна, неговите основни стъпки, цели, приложения и резултати. Рекламата не е представителност, тя трябва да носи печалба. Това е целта на Графичния дизайн и функциите му във УЕБ дизайна. Обстановката и околната среда не са просто красиви, те трябва да носят комфорт и производителност. Това е задачата на Интериорният дизайн и Дизайн на градската среда.
Ние подхождаме към работата си прецизно, задълбочено и поставяме обучението върху платформата на компетентност и отговорност, за да може специалистът да претендира за правата си, като изпълнява компетентно и бързо своите производствени задължения. Това е Едно към Едно. Елате да учите при нас!
Лидер в професионалното компютърно образование и обучение по Графичен дизайн и Брандинг. Едно към Едно е запазена марка за Обучение и Образование. 10 години Професионални компютърни курсове за специалисти +design1x1.com, кандидатстуденти, преквалификация, квалификация, фирмена подготовка, фриланс подготовка, малък и среден самостоятелен бизнес.
Кариера и образование. Индивидуален подход, с грижа за вас!
Обадете се сега:
Варна, А. С. Пушкин 5
+359877 71 72 37
skype: eood1x1
eood1x1@gmail.com
http://www.design1x1.com
https://www.facebook.com/Едно-към-Едно
Едно към Едно ЕООД
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.
ИМЕТО ГОВОРИ
СофтуерноОбучение, ПрактическиКурс, КомпютърниКурсове

Телефон: покажи номера

Изпратете съобщение Skype: eood1x1

Още обяви


© Ofertiko.com © 2011 - 2019
Ние свързваме директно потребител с потребител и не отговаряме за съдържанието и/или сделките между потребителите в този сайт. Всички търговски марки показани в снимки или текст са собственост на съответните им притежатели.